Árak

 

Még foglalhatók 2022-es szabad időpontjaink!

Kérjen tőlünk személyre szóló egyedi árajánlatot!

Aktuális csomagárainkkal, szabad időpontokkal kapcsolatban érdeklődhet telefonban vagy email-ben, vagy kérjen tőlünk egyedi igényeire kialakított, személyre szabott árajánlatot !

Email:
Mobil: 0620/9581012

Szabadtéri esküvőhelyszín:

► Megújuló szabadtéri esküvőhelyszínünk a vendégtértől pár lépésnyire áll rendelkezésre. Esküvő helyszínünk tervezésekor a legfontosabb szempontunk az volt, hogy egy romantikus, meghitt, és igazán az alkalomhoz méltó, igényes, de mégis letisztult, többféle esküvői stílushoz hangolható környezetet hozzunk létre, melyben a házasulandó pár álma a vendégeik kitüntető figyelme mellett valósulhat meg. Az eskető helyszín alapcsomagjának célja, hogy a lehető legszélesebb körben ernyerje a házasulandó párok tetszését.

Szállás a helyszínen 60főig:

► 20db fürdőszobás vendégszoba várja vendégeinket közvetlenül a helyszínen, melynek része 2db akadálymentesített vendégszoba. 1db szobába akár házikedvencet is tudunk fogadni. A szobák tartalmazzák a frissen felhúzott ágyakat, törölközőket, tisztálkodási szereket. Továbbá a bőséges magyaros meleg reggelit az esküvő másnapján.

Dekoráció

Társvállalkozásunk a Decorcity a legszélesebb kínálatban foglalkozik esküvői dekorációk készítésével, bérbeadásával.

Amennyiben előzetesen szeretne tájékozódni a dekorációs lehetőségekről, vagy inkább csak bérelne úgy ajánljuk figyelmében bérbeadással foglalkozó weboldalunkat: https://www.decorcity.hu/szemelyes-megtekintes